Westergasfabriek

Westergasfabriek

Westergasfabriek b.v. westergasfabriek.nl

 • De Westergasfabriek, een ontmoetingsplaats die mensen samenbrengt en inspireert

  De Westergasfabriek is een unieke locatie. Een ontmoetingsplek waar diverse werelden samenkomen en het park met de historische gebouwen deel uitmaken van een bijzondere ervaring.

  Parkers verzorgt al jaren de website en alle huisstijluitingen van de Westergasfabriek. In 2016 heeft een intensief traject plaatsgevonden. Na diverse gesprekken en strategische sessies is een uitgebreid Identity Statement tot stand gekomen. Dit helpt de Westergasfabriek met hun positionering en imago en diende tevens als basis voor een uitgebreide herontwikkeling van de website en restyling van het logo.

  De Westergasfabriek is tot ver over de grenzen bekend als een belangrijk referentieproject voor herontwikkeling

  Door het veelzijdige programma, bedrijvigheid en diversiteit op het terrein ontstaat energie en (ont)spanning die mensen oplaadt en inspireert. Deze spanning en diversiteit staan centraal in de beeldtaal van de site. 
Er is een heldere navigatiestructuur tot stand gekomen waarbij zowel de zakelijke als de publieke doelgroep goed hun weg kunnen vinden. Verder ligt de focus voor een groot deel op responsive HTML en mobiele apparaten aangezien meer dan de helft van de bezoekers via hun smartphone de site komen bezoeken.

 • Rebranding van het logo en de huisstijl

 • Ontmoeten op de Westergasfabriek

 • Waar heb je zin in?

 • Te zien en doen op de Westergasfabriek

 • Social Media Buzz