Huisstijl en website voor Kennisland

Huisstijl en website voor Kennisland

Kennisland www.kl.nl

 • Kennisland werkt aan maatschappelijke vernieuwing

  Kennisland (KL) beweegt zich voortdurend aan de front-linie van diverse sectoren. Altijd bezig te inspireren en aan de weg te timmeren voor een betere samenleving.

  Door op de homepage een snapshot te laten zien van de agenda’s van enkele KL medewerkers wordt meteen zichtbaar op hoeveel verschillende niveaus en gebieden KL actief is: van een dag met de minister of een dag in Brussel tot een dag met de leerkracht op de lokale school.

  Hoofddoel was de complexiteit te versimpelen

  Veel relaties van KL kennen KL in hun eigen vakgebied, maar realiseren zich niet dat KL nog meer doet en weet. Je kan dat ontdekken op de website via de opiniestukken of thema’s met daaraan verbonden cases. Je vind er antwoorden na een snelle zoektocht. Maar je kunt er ook verdwalen in allerlei interessante artikelen, opiniestukken of nieuwsberichten.

  Een collage van de betere wereld was de huisstijl waarop de nieuwe online identiteit ontwikkeld werd. De strakke vormen van het logo KL gaven de basis-vorm waarin verschillende thema’s naast elkaar een sfeer creëren die typerend is voor KL.

  Facts:
  Wordpress CMS

 • Logo en toepassingen

 • Site